top of page
Lærere
Halvor Rollag.jpg
Halvor Rollag, bass/ keyboard/låtskriving/
musikkproduksjon

Halvor har en utdannelse fra Nordisk Institutt for Scene og Studio, hvor han spesialiserte seg innenfor komposisjon, musikkproduksjon, låtskriving og arrangering.

Han er en aktiv musiker og jobbet i flere år som bassist i livebandet til den berømte popduoen Nico & Vinz. Halvor har flere egne bandprosjekter hvor hans rolle strekker seg fra å være bassist, til produsent, tekstforfatter og låtskriver. Som pedagog er han utrolig opptatt av at hver enkelt elev skal føre mestring og glede, og ha best mulig progresjon på instrumentet sitt.

 

Truls Haugen, gitar/ trommer

Truls Haugen er mest kjent som trommis i Circus Maximus, Frogleap og spellemannsnominerte Insense. 

Han er en profilert musiker jobber frilans som trommis, gitarist, bassist og vokalist i diverse prosjekter og partyband. 

Har blant annet vikariert i Kvelertak på deres første turne i Australia hvor de turnerte med Mastodon og Gojira. 

Truls vært verden rundt med egne band og som sessionmusiker. 

Truls.jpg
Jakob Rypdal, gitar

Jakob har en bachelor i utøvende jazz og improvisasjon fra Griegakadamiet i Bergen og Rytmisk musikkonservatorium i København, i tillegg til Praktisk-pedagogisk-utdanning fra Norges Musikkhøyskole. 

Han startet sitt musikalske løp ved den eminente jazzlinjen på Sund Folkehøyskole, hvor han fikk en betydelig erfaring som utøver innen genre som jazz, rock, pop og fri-improvisasjon. Som utøver er Jakob aktiv som jazz-gitarist på ulike scener i Oslo og Norge for øvrig.

Siden 2015 har han jobbet som gitarlærer både privat og i flere kulturskoler i Bergen, Ålesund og Oslo, hvor han har undervist elever i alle aldre og på alle nivå. 

Felix Tvedegaard Heim, trommer og piano/keyboard

Felix Tvedegaard Heim er utdannet bachelor i utøvende slagverk fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Utover dette har han spilt klassisk piano fra ung alder, og under studietiden fordypet seg i improvisasjon.

Han er i dag del av band i Stockholm og Berlin i tillegg til egne soloprosjekter. Felix har undervist siden 2011 og underviser i dag både  på trommer og piano.  I tillegg er han slagverksinstrktør i flere korps i Oslo og Ås.

Tuva Weidelborg Hongve, sang

Tuva Weidelborg Hongve er utdannet sanger og sanglærer ved Barratt Due musikkinstitutt og ved Ziebarth - Vocal Arts i Düsseldorf.

Tuva har en betydelig erfaring som freelance sanger og turnerer jevnlig i Østlandesområdet, blant annet med ensemblet Vivezza. Hun er også aktiv som sangpedagog for kor. 

Tord Alnes, gitar og bass

Tord har mastergrad i gitar fra Universitetet i Agder og har spesialisert seg innen akustisk gitarspill, men han underviser også i el-gitar, bass og improvisasjon.

Han har 15 års undervisningserfaring som gitarlærer fra privat og offentlig kulturskole, samt videregående skole.

Som utøver har han turnert på klassisk gitar, og har i den senere tid konsentrert seg om musikk fra 1500- og 1600-tallet spilt på originale instrumenter. Han har blant opptrådt på TV som lutt-spiller.

Tordjazz1.jpeg

 

Ski

Ski musikkskole

bottom of page